keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Pikku tuholainen

Kyllä se nyt on myönnettävä että tänne on muuttanut termiitti abyn vaatteissa. Joka paikasta löytyy pienet hammaskaluston merkinnät ála Chili.


...ja kukahan tuon tiputti, jalkakin meni poikki!
Sitten vaihdettiin eilen multia yhdessä, IHANAA!!!
Ja kiinnitettiin paljon amppeleita, ei niin ihanaa..."mä en yllä tähän leluun mami"!
Piti oikein vintillä möyriä (Chilin avustuksella) että löytyi amppelipussi. Mutta pakko noi lehtikasvit on tuonne katonrajaan kiinnittää, ei niistä ole muuten enää mitään jäljellä ensiviikolla.

Niin ja siellä vintillä oli kivaa! Allekirjoittanut juoksi hädissään Chilin perässä joka häntä pystyssä innosta haisteli joka nurkan. Hädissäni olin siksi, että ei noista vinteistä tiedä mitä kissan mentäviä läpiä seinienväliin niistä löytyy.
...TAUKO
piti käydä keräämässä ruuveja...niiden laatikko oli ihan itsestään pudonnut sängyltä ;-). Ja ettei tule epäselvyyksiä, Chili pyysi sanomaan että hän auttoi keräämään niitä takaisin rasiaan...

Oraalifiksaatio pennuilla ja lapsilla on kivaa, pitää vaan osata siirtää se oikeisiin kohtiin. Eli pois mun SORMISTA. Neiti alkaa järsimään jäseniä (nenä ja posket sekä leuka käy myös paremman puutteessa)kun sillä menee silityssessio liian kiihkeäksi...

Nam, se oli hyvää ja hampaatkin on edelleen tallella...tuli siis maistettua keraamista toteemipaalua...
Mutta on se niin ihana <3

2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Aivan loistava erityisesti tuo viimeinen kuva!!! Siinä välittyy kyllä tekstin sisältö =)

Viivi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.