lauantai 12. huhtikuuta 2008

Auringon paistetta

Ihana ilma tänään!

Odottelemme täällä malttamattomasti Tricia-tätiliinin sekä Reima-setäläisen tuloa kylään. Mambo ja Chili etunenässä ovat odotelleen oven rapsahtavan jo aamusta asti, kun kuulivat että ne ihanat rapsuttajat ja sylituolit tulevat käymää. Chiliä hieman myös jännittää että tunnistavatko ne enää häntä ollenkaan niiiiiin pitkän ajan jälkeen.

Chili oli kyllä sitä mieltä että matto on hänen, joten sen paras paikka kuuluu myös hänelle, tai hän syö koko maton! Siinä sitten yritätte tulla Minun apajilleni *myhäilyjä*. Ilkeä mami vaan tuli pikaisesti näyttämään sormen paikan ja torumaan kissa rukkaa joka vain yritti pitää puoliaan.

TOSCHA IMEE D-VITAMIINIA TURKKIIN

Toscha pääsi ulos kun aurinko niin nätisti lämmitti, ei tarvinnut pelätä että vanhat nivelet nitisee kylmästä :). Nenä pitkällä nuuhkittiin uusia hajuja ja maisteltiin tuoreita ruohotuppoja. Ei löytynyt sisiliskoja joita värikaima Morris tapaa "tapailla". Mutta hyviä hajuja bongattiinkin sitten ihan urakalla!Sainhan minä sitten yhden yltiösöpön kuvankin kun oikein nätisti pyysin että Toscha edes kerran näyttäisi nenunsa kameralle.
EDIT* Mambo käski tulla vielä kertomaan että myös hän kävi ulkona! Eikä pelottanut yhtään...paljon. Juoksi jaloissani edes takas niin että meinasin pari kertaa kompastua vilahtelevaan varjoon.

Mutta kivaa oli ja mietinkin että miksi niin tiukasti aina päätän että en ala Mambon kanssa ulkoiluja? Sitten se alkoi syömään jokaista kasvia ja oksaa minkä löysi, ja minä naureskelin "en muistanutkaan että Mambo oli pihan ruoho-oksaleikkuri". Seuraavaksi se meni pensaan alle ja aloitti ISON kuopan kaivamisen, ja naureskelin taas että "ai-niin, Mambohan kaivaa näitä jäniksenloukkuja".
...sitten tuli sellainen hassu olo...tähän liittyi jotain?!
AI NIIN!
Mambo kaivaa muiden kissojen pissa paikat ja tuo outoja hajuja tassuissa kotiin ja Salsa menee "Ballistic" eli ihan ohjukseksi ja jahtaa Mambo rukkaa.
OH-SHIT!
No kaikessa rauhassa mentiin kotiin, otin Mambolta valjaat pois ja kannoin sen sisälle yrittäen ohittaa Salsan epäluuloisen katseen joka kysyi "mitä sä toit?".
No eihän meidän tulo jäänyt havaitsematta ja Mambo sai "tivaavan akan" kulkemaan nenä takamuksessa.

1 kommentti:

Karvalapset kirjoitti...

Heis ja kiitos, että saatiin käydä vierailulla :D Olipa ihana nähdä, miten hienosti pikkuinen pippurityttö on tullut täysin luontevaksi osaksi porukkaa.

Huokaisin sille "sedälle" kotimatkalla, että onpa hyvä ja levollinen fiilis - oli niin kiva käydä moikkaamassa teitä kaikkia - ihanaa irtiottoa arjen rutiineista ym. Kiitos! :)

Terveiset ja silitykset nelikolle ja Chilille erityiskiitos sylityksestä ja kehräyksestä :)

T:"Setä ja täti"