sunnuntai 17. elokuuta 2008

Tocha lomailee

Ajattelin että voisin kirjoittaa jokaisen kissan lomatarinan erikseen, koska aika yksilöllinen tyyli näillä oli lomailla ;).

Lähtö perjantai illalla, puoli tuntia etukäteen Diapamia kurkkuun, kyllä lähtee. No okei, tämä vaatii ehkä hienoisen alustuksen....
Toscha on kova poika panikoimaan autossa ja se tarkoittaa suolen tyhjenemistä kesken matkaa, turkin tuhriintumista, silmien muljahtelua kuopissaan sekä mielettömän pitkiä kuola-jojoja jotka roikkuu puoli shokissa olevan kissan suusta. Tässä siis syy miksi en lomaile kissojen kanssa...
Koska nyt päädyin ottamaan Toschan mukaan, päätin antaa sille sen selkäongelmiin saadun Diapamin (ei ole tarvinnut ennen antaa onneksi, Tramal riitti) mahdollisesti helpottamaan oloa.

Toscha meni aika "tuiterin" ja oli tosiaan suhteellisen rauhallisesti kopassa koko matkan. Ihan loppu matkasta sitten se päkisti pienen pipanan ulos, mutta turkki ei tuhriintunut.

Illan Toscha kunnon vanhuksen tapaan oli hieman levoton ympäristön muutoksesta, mutta kun sille oli muutaman kerran näyttänyt oman paikan jossa oli tuttu patja ja nojaustuki, se rauhoittui ja päätti ottaa levon kannalta yön.
Ruoka maistui hyvin ja seuraavana päivänä se jo pääsi valjastelemaan kallioille.

Olin aluksi ajatellut, että en ota sitä mukaan saunoille, koska sinne oli hieman matkaa ja jänskäsin kuinka se jaksaisi enää takaisin.
Mutta jo seuraavana päivänä päätin kokeilla, ja hyvinhän Toscha sinne köpötteli ja yltyi jopa raviin välillä. Mikään maailman paras työkaveri ei Toschasta kehkeytynyt, kun sillä oli kokoajan kiire jonnekin.
Pari kertaa otin kyljestä kiinni ja kumosin filtille, jossa se hyvässä lykyssä jaksoi minuutin-kaksi olla.


Ikä on tuonut siis tähänkin pojuun letkeyttä ja omanarvontuntoa, vieraat ihastelivat ja Toscha viis veisasi huomiosta. Eivät olleet uskoa että tämä kiiltävä turkkinen komistus voisi täyttää tänä vuonna jo 16 vuotta!

Ei kommentteja: