keskiviikko 20. elokuuta 2008

Mambo ja pelottava maailma

Tämä herran oli sitten koko ajan menossa. Heti mökkiin tultaessa Mambo yritti kauhuissaan ulos, "olen ihan varma että koti on tuon oven takana...päästäkää mut sinne!!".
Oli siis hieman kova kolaus rauhaa ja tasaista menoa rakastavalle Mambolle muuttaa maisemaa. Mutta yhdessä illassa siitä suurimmasta pelästyksestä selvittiin. Olihan siellä mökissäkin sängyn alus johon voi piiloutua jos maailma hönkii pelottavasti niskaan.

Ulkoilun oli Mambon kanssa tarkoitus tapahtua ainoastaan mökin lähimaastossa, mutta pojalla oli niiiiin kova kiire eteenpäin että sitä sitten mentiin eikä meinattu. Saanko siis esitellä sininen Saksanpaimenkoira:Yhtä valpas ja jalostuksella aikaansaatu matala takapää :D.

Jossain vaiheessa Mambo päätti myös ohjata minut rannalle, sinne missä saunat ovat. Ajattelinkin että voidaan me sinne mennä, koska oli niin hiljaista eikä ketään missään. Mutta miten olikaan pahaa aavistamatta yhtäkkiä ilmestyi kuvioihin herra-saunoja!
Mambo siis päätti luikahtaa kioskin kaapin alle, sängyn puuttuessa kuvioista.

Paras ja turvallisin paikka oli ehdottomasti mökin ikkuna, jossa rakas pihku-Mambo odotti "mamia" aina. Hää on niin uskollista sorttia <3.

Ei kommentteja: