perjantai 4. heinäkuuta 2008

Velipoika vierailee

Chili sai kyläilijän maanantaina, kun velipoika Milo palasi kipsin vaihdosta meidän kautta kotiin. Milon jalka murtui muutama viikko sitten ja nuori herra joutuu jolkottamaan 3 viikkoa kipsin kanssa. Aikamoisia säheltäjiä siis kaikki, ja Milo piti vielä olla rauhallisimmasta päästä :D!

Oli siinä meidän kissoilla ihmettelemistä, kun yhtäkkiä rauhallinen aamu muuttui jännittäväksi vierailuksi. Toscha parkkeerasi itsensä suoraan Milon naaman eteen "jaahas että tämän näköinen", vähän aikaa se jaksoi tillittää sihisevää poikaa kuin likinäköinen, kunnes tokaisi "moi, mää meen nukkumaan".
Chili oli ihan innoissaan ja oli valmis lähempään tuttavuuteen vaikka heti, vieraalle maaperälle tullut Milo ei kyllä ollut ihan samaa mieltä. Uskon kyllä että jos olisi ollut toisin päin tai ympärillä ei olisi häärinyt heti 3 vierasta kissaa (neljäs oli ja pysyi sängyn alla) jotka tulee eri suunnasta, Milo olisi ollut todella lunki. Milo meinaan on todella säyseä ja kiltti poika, vaikka nyt jännitys pukkasi hieman ulos murinana välillä.


Hieman piti kierrellä paikkoja ja käydä tutkimassa vessat, pissimässä omat merkit laatikkoon ja tietenkin "omistaa" raapimapuu.
Salsa ei tuntunut olevan ihan samalla aaltopituudella ja olisi enemmin halunnut keskittyä Milon komenteluun ja kotimme sääntöjen kertailuun, kuin tutustumiseen. Mutta se nyt on Salsalta odotettavaa, matriarkka mikä matriarkka ja tarkka sellainen.

Hyvin tuo kipsin kanssa kulkee, ei tunnu pahemmin haittaavan menoa. Kipsi annetaan olla ihan rauhassa, eli Milo on hieman tuollainen "otetaan vastaan mitä elämä tuo" -tyyppinen asenteeltaan, eikä siis turhia hätäile ja hermoile.

aah, mikä ticking tulossa

En olekaan Miloa nähnyt vähään aikaan ja pitääkin käydä kuvaamassa sitä joku aurinkoinen päivä Turussa. Nyt kuvia oli turha edes sen kummemmin yrittää ottaa, kun meno oli kovaa ja ilmeet tiukkoja jännityksen vuoksi. Olen vähän suunnitellut, että myös kävisin noita Exlibriksen aby variantti pentuja katsomassa ja kuvaamassa, niin voisin samalla matkalla käydä sen jälkeen Milolla. Jos vielä pidentäisi matkaa ja pykäisi itsensä katsomaan Ritvan (Redcheetah's) Tarmoa, eli Chilin velipuolta, kun sinnekin olen kutsun saanut ja Turussa on.

Ei kommentteja: