maanantai 30. kesäkuuta 2008

Terveisiä Siilinjärveltä

Olimme Siilinjärvellä ISROKin kissanäyttelyssä mennä viikonlopulla ja kivaa oli, kiitos siitä kaikille aby immeisille jotka tekivät viikonlopustamme viihtyisän. Toscha, Mambo, Salsa (Tiesittekö jos sekoittaa Salsan ja Chilin nimet niin niistä tulee "Silsa" äitini mielessä :D. ja Chili-Chili eli Tilli-Silli, jäivät kotiin ottamaan lomaa minusta.


Matkaan lähdettiin TUROKin järjestämällä bussikuljetuksella pe-la välisenä yönä ja perillä oltiin hyvissä ajoin, nukkumattoman yön jälkeen ennen aamu seitsemää lauantaina.
Olimme Trician kanssa saaneet lainaksi ihanaisen pikku Wilman eli Chilin siskon, Pilvin pennun. Myös velipoika Pyry oli reissussa mukana omien ihmistensä kanssa ja aika hurmuri oli pikkuisesta äijä-herkkiksestä kasvanut. Harmi vaan että toinen velipoika Milo joutui jäämään toipilaana parantelemaan murtunutta jalkaansa eikä päässyt reissuun, muuten olisi ollut melkein koko konkkaronkka kasassa.

Bussimatka meni joutuisasti ja Wilma hurmasi palvelijansa mutkattomalla ja luottavalla käytöksellään ihan täysin. Ei mennyt aikaakaan kun se jo kurisi kaulalla ja nukkui sylissä.


Hieman jännitti, mahtaako Wilma vieraiden ihmisten kanssa hermostua, kun näyttelytkin sille vielä ovat aika uutta ja jännittävää. Mutta todella hyvin meni kaikki ja vaikka neiti kiroili aina muita kissoja nähdessään, niin todella hyvin se suhtautui kaikkeen ympärillä olevaan. Ensimmäisenä päivänä hieman mentiin häkissä takavasemmalle ja torkuttiin, mutta ihmekös tuo, yön bussimatka oli varmaan väsyttävä myös kissalle, kuten meille ihmisille.


Tokana päivänä sitten jo nukkuma paikka oli siirtynyt ihan häkin etuosaan ja utelias Wilma kuikki mielellään myös ovesta ulos. Tuomari kyllä sai kuulla aina välillä ohjeita miten nuoria naisia käsitellään ja siitä, että on ihan väärin kun hänen show estraadillaan on muita kissoja!

Jaana Jyrkiselle erityismaininta Wilmalta. Tuomaria ei yhtään häirinnyt pienet kiroilut ja sadattelut, hienoa että jotkut tuomarit tajuaa mistä on kyse :)...eli ei mistään vakavasta.
Kokemuksen tulemisella tuo varmaan vähenee ja koska Wilmaa ei tuntunut kuitenkaan yhtään ahdistavan näyttelytilanne kokonaisvaltaisesti, niin eipä tuo merkki mistään vakavammasta inhosta näyttelyyn ole...mutta ne muut kissat *yäk*.

Lisää erityismainintoja: Säde oli aivan ihana

Erityisterkkuja myös: Nukalle, Viiville, Pyrylle, Wilmalle sekä Valentinolle, olitte aivan ihanaisia eli parasta A -luokkaa<3.

Jospa sitten saisin tulevilla viikoilla hieman kuvia "maailmalta", niin laitan niitä enemmin tänne. Itse en ole mikään valokuvaaja, saatikaan kameran käyttöohjeiden kuuntelija joten halleissa otetut kuvat jäävät minimiin ja ovat huonotasoisia valaistuksen vuoksi.

2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Näyttely taisi kuitenkin olla Isrokin järjestämä =) =)

Mutta kiitos itsellenne, olipa kiva näyttelypäivä ja kiitos erityismaininnasta!!! Mami lupasi tänä iltana päivittää blogiin kuvat ja tekstit näyttelystä. Niitä saa sitten käyttää ja jakaa myös muille kiinnostuneille.

Samaa mieltä tuomarista, loistavaa, ettei turhista säiky tai ärise takaisin!

Kuu-Katjaana kirjoitti...

:D...PIROK...ISROK, pohjoisessa kaikki :D:D:D, niin mene sekaisin.