keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

kesä ja prunnitSalsa on meillä aina ollut kova "plutimaan", tykkää siis leikkiä vedellä tiettyyn pisteeseen asti, eli ei liikaa mahan täydeltä. Minulla on kissoilla oma uima-allas joka täytetään vedellä aina välillä lämpiminä kesäpäivinä, kun sisämittari paukkuu.
Tämä punainen muoviallas on itse asiassa minun vanha lelulaatikko 70 -luvulta ja ajaa hyvin asiaa altaana. Sopivan korkeat reunat ja iso, että kissa mahtuu sinne.

Salsalla oli tapana aluksi hieman tassutella siinä vedessä ja sitten lopuksi se meni sinne kahlaamaan ruiskien ympäristön läpimäräksi. Jos oikein kuuma tulee niin sinne nostetaan vanha herrasmies Toscha siten että vatsanalus kastuu läpimäräksi ja siten viilenee hieman olotila. Muuten Toscha ei vedestä välitä ja Mamboakaan ei voisi vähemmin kiinnostaa.

Salsa ei päässyt tällä kertaa uimaan, kun nuorikko Chili on ottanut tavaksi häiritä muiden harrastuksia, on sitten kyse huiskan hausta tai raksuleikistä jossa se surutta hyppii muiden päälle, kun ei ehdi katsomaan mitä on edessä, lentäessään saaliin kimppuun.

Tämä estradi siis taas kerran oli Chilin (olen luvannut muille, että se rauhoittuu lähestyessään vuoden rajapyykkiä *peukku pystyssä*) joka päätti räpeltää tassulla vettä oikein kunnolla.

Miten tässä näin kävi?
(meni vahingossa maisema asetus päälle kamerassa)

...ei ihan Godzilla, mutta ehkä Catzilla?

1 kommentti:

Perdita kirjoitti...

Ihania vesipetoja. Meilläkin jos vatin mennä pulikoimaan, heti jos sellainen ilmestyy. Tosin ei heti ensin pitää kastella jalat ja kantaa kaikki lempilelut uimaan..
Rapstuksia koko poppoolle!