tiistai 8. heinäkuuta 2008

Jotain valmistuu...vaikka hitaasti

Tuli sitten keväällä tilattua extempore Zooplussalta muoviverkkoa kun niin hyviä kokemuksia on pehmeäverkon käytöstä kissojen häkeissä ja parvekkeilla maailmalta tullut.
Tarkoitus on ollut verkottaa pieni parveke kissoille ihan jyrsijäverkosta/eläinverkosta, mutta sitten ajattelin että tuo tila voisi luoda ihan hyvät puitteet myös pehmytverkon käyttöön.
Keväällä siis hurisi ompelukone ja rumia sanoja lenteli.
Piti mittailla, rapsutella aivoja ja antaa niille aikaa sulatella, eli suoraan sanottuna projekti hieman viivästyi...

Yksin ei tarvinnut missään vaiheessa huristella ja mittailla, Chili jopa teki verkon esivalmistelu tarkistuksen ihan oma-aloitteisesti. "Hyvin pitää, eikä päästä läpi!" tuota -tuota..."...voisiko joku auttaa ..pleasssseeee".
Verkoon ommeltiin lasten pihahousukankaasta kaksinkertainen kaistale kiertämään sitä ympäriinsä. Tähän kaistaleeseen oli tarkoitus painaa purjerenkaita jonka läpi verkon oli tarkoitus kiinnittyä pulteilla ja siipimuttereilla puu osiiin. Toisin kävi mutta siitä sitten myöhemmin...


"thamako phitäsis puolata?"
"... oothas vhahan mhinä yrithan"

"ei perhuna, ei meinaa millään onnistua!"
"Vielä kerran!"

"No nyt alkaa lyyti kirjoittaa ja lanka erkanemaan, PUOLAAMAAN!"

"...mitä?!, miten niin kieli ei ole puola, mihin tämä sitten pitäisi kerätä?"

Tässä kohtaa pikkuinen Chili-Chili rukka pääsi lepäämään makuuhuoneeseen. Hän ei kyllä ollut sitä mieltä, että vielä olisi päivälepojen aika, kun on niin paljon vielä tekemistä ja autettavaa.
Mutta kun muutaman kerran meinasi jäädä viiksikarvat tai kuten demonstroidussa esityksessä, takapuolenjatke ompeleen väliin, niin katsoin että oli kisumirrin aika siirtyä takavasemmalle.

Lisää projektistamme tuonnempana....

Ei kommentteja: