perjantai 2. marraskuuta 2007

Kyläilyä

Viime aikoina on tullut kyläiltyä usesti katsomassa miten Pilvin raskaus etenee.
Tarkoituksena on tulla Pilville niin tutuksia ja turvalliseksi, että sen ei tarvitse jännittää ylimääräistä synnytyksen seuraajaa.
Pilvi asuu tässä Turun lähellä aivan ihanassa sijoituskodissa, jossa se myös synnyttää pentunsa.
Hassulta tuntuu kirjoittaa "sijoituskoti", koska se on ihan Pilvin koti-koti, mutta joskus se terminologia on hassua ja sitä joutuu käyttämään jotta asiat on ymmärrettävä.

Pilvillä on kaverina Morris ja Santtu, jotka ovat monintavoin minun kissojen dobbelgangereitä. Usen tulee heitettyä lause, "joo, ne on noi mustat kissat", tai "aivan, sinisillä on nämä tapansa" tms.

Karvalapsien poppoo:


Tassunjäljen poppoo:


Yhden näköisyys on siis kissojamme vertaillessa silmiin pistävää.
Kummaltakin löytyy se 1. omantienkulkija, 2. joka paikan höylä ja 3. herkkis-otus.
Ja kaiken lisäksi vielä ihan tuossa järjestyksessä, kuin kuvissakin ovat sijoittuneita!

Saanen siis esitellä kissaystäväni Karvalapsien poppoosta!

Morris herra, tämä omantiensä kulkija tietää arvonsa sekä arvokkaasti "lipuu" eteenpäin jos ei hellittelyt kiinnosta. Sanovat että on kovin perso ruualle ja hieman (khöm) julkeakin sitä kerjätessä eli "mitä, täähän oli mulle tarkoitettu! Miten niin puolenkilon paisti, yksi suupalahan tää vaan on". Lempinimet Barbababa (muoto kuin päärynällä) ja Tiuhti (söpö hyppyrinenu).

Santtu neiti, herkkä kuin pehmeäpintainen puu ja aina nälkäinen hassu höseltäjä. Santtua on vaikea kuvailla, se pitäisi kokea. Mitä suloisimmat silmät tapittavat suoraan sydämeen ja hienotunteinen käytös aiheuttaa hirmuisen halun halita.


Pilvi Piiperö, säpsäkkä puuhapakkaus joka lentää abysiinien tapaan missä milloinkin. "Paljon on tehtävää ja niin vähän aikaa", voisi olla Pilvin lause. Neiti tekee kaiken juuri niin kuin haluaa, ja suurella intensiteetillä. Ei Pilviä kauan ehdi silitellä kun sille iskee hirmuisen suuri mamin kaipuu, ja sen pitää päästä oman mamin poskea "jaurimaan" :D.


Siinä ne olivat, Pilvi ja kamut. Pian pääsen taas niitä moikkaamaan...pitäisikin varmaan taas käydä lohiostoksilla. *he-he-he*.

4 kommenttia:

Karvalapset kirjoitti...

Juu - lohta meille! :D
Kuu-Katjaana on niiiiiiin kiva täti, kun sillä on aina kaikenlaisia kivoja tuliaisia.
Oma palvelusväki ei hallitse hemmottelun jaloa taitoa ollenkaan >:/ *tuhinaa*
Onneksi on kummitätejä, jotka ymmärtävät meidän kissojen päälle vähän paremmin ja huolehtivat siitä, että saamme arvoistamme kohtelua :)
Tulethan siis K-K pian taas käymään, joohan!
Tuumivat: Pilvi, Santtu ja Morris

Kuu-Katjaana kirjoitti...

Niin, se on se kummitätien ja mummujen etuoikeus hemmotella niitä lapsia...vaikka välillä hieman epäterveellisin makupaloin...

Mamit ja iskät tietävät kuitenkin mikä on omien mussukoiden parhaaksi. Ihan vaan tiedoksi, surullista mutta maailmalla elää paljon kissoja jotka syövät ainoastaan purkkiruokaa kasviksilla :O, eikä saa ikinä maittavia liha-aterioita joita te saatte päivittäin, eli teillä on herkkupäivät joka päivä!

-MMM- kirjoitti...

siis ihan samis kisut teillä.......spooky!!

Kuu-Katjaana kirjoitti...

Juu, eiks oo outo.
Koskas saat aikaiseksi uutta tekstiä!