keskiviikko 7. marraskuuta 2007

Syksy on puuhastelua

Syksy ja talvi tuo mukanaan paljon sisällä puuhastelua ja se onkin ollut kissojen mieleen.

Maalasin synnytyskopan kolmen apulaisen kanssa, jotka kävivät maalikerrosten välissä antamassa vuoronperään kommentteja maalaukseni tasosta.

Mutta olisitte vaan nähneet Salsan ilmeen kun kannoin varastolta pesän kotiin. Hyvä että se ei pesää ihmeissään tuijotellen katsonut masuunsa "siis mitä, hä! Missä välissä...miten!?".

Pidetään nyt isovarpaita pystyssä, että sen erikoisia maalin tuoksuja ei hyljeksitä. Muuten saa pennut syntyä ihan vanhanaikaisesti lämpimässä pahvilaatikossa. Pesä valmistui ajallaan ja on nyt vielä haihduttamassa Pilvin perheen kellarissa pahimpia huurujaan. Tutustumisesta saa varmaan tulevaisuudessa lukea karvalapset -blogista.Syksyllä alkaa meillä kalisemaan sukkapuikot ja se on hauskuus mitä oikein odotetaan.
Ei ole mitään kivempaa kun tappaa iso lankakerä ja löytää itsensä sen sisältä! "Mami" on ihan kauhuissaan ja yrittää avata lankapakettia, mikä innostaa vielä enemmin hurjaan lankaleikkiin. Ja hetken kuluttua sitten olemmekin kissat, minä ja lanka totaalisessa solmussa. Lapasien lanka onkin on aina täynnä outoja nyppylöitä ja lisälämmittimenä löytyy kilo kissankarvaa silmukoiden välistä *jippiii*.


En tiedä mistä se johtuu, mutta nykyään Salsa on entistä hellyydenkipeämpi iltaisin ja viettää monta tuntia jalkojeni juuressa odottaen pikku kommentteja sekä silityksiä. Kai se on syksy kun saa kaikki käpertymään mukavaan asentoon ja hakemaan hellää huomiota.
Mambo on alkanut taas nuolemaan karvojaan, mutta siitä sitten myöhemmin.
Toscha nauttii uudesta huoneestaan (keittiöstä) ja päätin että seuraava liikkuvankuvan pätkä tulee olemaan "Toschan kakki-juoksut"...mutta niistäkin sitten myöhemmin.

Ei kommentteja: