sunnuntai 5. elokuuta 2007

Tästä se lähtee meidän kisujen tarina


Eli "Tassun jäljen" -blogi esittäytyy:

TOSCHA, se musta ylväs ja hieman vinossa kulkeva 14v. herrasmies. Minun sydänkäpyseni joka pussaisi kaikkia kädelle tai otsalle ystävyyden merkiksi, jos he sen sallisivat.
MAMBO, bambula-mambula korvaan kuolaaja on kaikkea muuta kuin harmaahiiri, vaikka väritys niin antaisikin ymmärtää. Nuori, juuri 6v. täyttänyt sälppi on täynnä luonteen kiemuroita ja jos hän olisi kirja, olis hän toooodella paksu ja täynnä erikoisia sanoja joihin tarvitaan oma jargoninsa.
SALSA, jokaisella ihmisellä pitäisi olla varjo nimeltään Salsa, maailma olisi näin paljon onnellisempi paikka, koska jokainen tietäisi että joku rakastaa heitä todella paljon. Salsalla on meidän katraasta seuraavaksi syntymäpäivä, tälle Abessinialaiselle friidulle tulee 3v. täyteen marraskuussa.

Tässä oli siis ainostaan pieni esittely mintunvihreän puutalon kissapoppoosta. Tarkoitukseni on aina aika ajoin suoltaa päiviemme kuulumisia tekstin muotoon. Se saako siitä selvää ja kuinka paljon virheitä pääsee läpi ei ole niin merkityksellistä...voin aina vaikka vedota...ööö...päänsärkyyn!

Nyt pitää lopetella ja aloittaa uniraksujen heitteleminen kissoille, mutta siitä leikistä sitten enemmin sopivampana ajankohtana. Salsa on jo odotellut tuossa näytön edessä viimeiset puoli tuntia "koska se pimenee", ja ehkä on aika avata laatikko ja päästää uniraksujen sulotuoksut huoneeseen. Hyvää Yötä.
1 kommentti:

Karvalapset kirjoitti...

Hihii! Onnittelut K-K:lle ja karvaiselle kolmikolle ihka-uudesta blogista! *kipittää pienen onnittelutanssin*

Toivottelevat,
Karvalapset kaksijalkaisineen :)