maanantai 30. maaliskuuta 2009

Ikea pussukka

Tässä jännitellessä "pikkuisen" Viivin jakautumista moneen pieneen osaan, paljon zemppejä sinne koitokseen. Viestiä saa lähetellä kun alkaa tapahtumaan, niin päästään täällä tunnelmaan!

asiaan...
Meillä oli lainassa töistä Ikean kassi, jolla sain kannettua hyvin 10kg kalkkunaa ja 8kg broiskun siipiä kotiin ihan julkisilla. Kissat tietenkin äkkäsivät nopeasti uuden "lelun" ja Salsa omi sen heti itselleen.
Sitä piti kannella pitkin asuntoa, ja neiti oli kovin tyytyväinen matkustaja. Millään ei olisi halunnut pois tulla vaikka kuinka maanittelin, että namia tulisi ja olisi välillä Chilin vuoro (Mambo ei kassista ollut kiinnostunut yhtään).
Chili tyytyi kassissa muiden väijymiseen, sekään ei oikein perustanut omnibussi matkasta.


Karvalapasille
lähettelee Chili myös terkkuja, sillä olisi hieman ikävä Morris setää ja Santtu tätiä ja "isosisko" Pilviä...josko vaikka kuulumisia saisi lukea niin helpottaisi XD.

1 kommentti:

Karvalapset kirjoitti...

Kiitos terveisistä - - vaikka eivät tainneet ihan ilman taka-ajatuksia olla lähetettyjä ;)

Eiköhän jotain pientä lähipäivinä taas joukkoon ilmesty. Sihteeri on ollut hävyttömän laiska ja meitä ei olla päästetty koneelle.

Mutta kehräyslakolla on uhkailtu ja Santtu ei anna hierontoja, kunnes on blogi päivitetty. Kovat on siis piipussa, joten eiköhän ala paukkua.