lauantai 4. huhtikuuta 2009

Meillä siivotaan taas


Aamulla se alkoi, tiskit altaaseen likomaan, miljoonat kissojen lelut kasaan, vaatepinot pöydiltä ja lattioilta pesuhuoneeseen, tavarat takaisin laatikkoihin ja hyllyille (ovat taas lennelleet sieltä omille teilleen...) , petivaatteiden vaihto, tekstiilien pudistus ja mattojen tamppaus, imurointi....STOP

...ei se nyt ihan noin mennyt....

Alkoi kyllä ihan hyvin tämä siivouspäivä. Sain ne tiskit likomaan, kerättyä ne lelut ja jopa muutaman vaatteen siirrettyä pesuhuoneeseen odottamaan koneeseen siirtoa, mutta mitä sitten kävikään...
Piti keittiöstä kantaa tuollainen pitkulainen pahvilaatikko varastoon odottamaan pahvinkeräykseen siirtymistä, kun yhtäkkiä sen keksin!!

MEIDÄN KISSAT TARVITSEE PIENEN PUUHA KESKUKSEN!Sisään ja ulos
Aluksi leikkasin pahvilaatikon kumpaankin päähän aukot, ja annoin kokeiltavaksi. Chili innostui tästä uudesta tunnelista ihan täpöillä, Salsa ei tullut lähemmäksi. Se on oppinut että silloin kun Chili on "pörinä" päällä eli se on innoissaan jostain, ei siihen lähelle kannata mennä, voi vielä joutua leikin vietäväksi :O.
Ojentaessani takavasemmalle kättäni etsien saksia, osuin Ikean paperikassiin joka on ollut Salsan maja...eteenkin silloin kun Mambolla on se kuuluisa "pörinä". Sinne on parasta suikkauttaa itsensä piiloon jahtauksen yllyttyä liian rajuksi.
Hm..."mitenhän tätä pussia saisi hyödynnetty? JEP!

Teipatessani pussia pahvilaatikkoon, sain kunnon naurun remakoita, kun Chili ei meinannut millään luovuttaa saavutettua linnakettaan minulle. Kuin puskutraktori se yritti änkeä pahvilaatikkoon ja minä ravistella sitä pois. Nostin laatikon pystyyn, mutta ei mitään vaikutusta "TÄMÄ ON MINUN, ÄLÄS YRITÄ", ajatteli Chili varmaan ja yritti kynsin ja hampain pitää linnakkeensa valloittajan näppien ulottumattomissa.

Joten kuten sain, kuin sainkin kiinnitettyä pussin tunneliin ja mini puuhakeskus oli valmis!

Siitä tuli kissojen mielestä ihan hitti, tai siis Salsana ja Chilin. Mamboa ei taas ollut näkynyt vähään aikaan, se näes tiesi että aamun touhuaminen merkkaisi sitä että pian tulee IMURI!

...mitähän minä olin tekemässä?...ai niin, pitää suunnitella puuhakeskuksemme alkuun lisäosia. Ja ei kun paperin ääreen!

Ei kommentteja: