tiistai 18. syyskuuta 2007

Me surffaillaan


Voisiko joku kertoa missä myydään isoja hiirimattoja? Sellaisia mihin mahtuu hiiri ja kissa yhtä aikaa.
Tämä tilanne alkaa jo saamaan humoristisia piirteitä. Tuo kettuturkkinen katin roikale kun parkkeeraa itsensä aina hiirimatolle juuri silloin, kun se on käteni käytössä.
Salsa neiti on siis oivaltanut että jos tässä istua töpöttää, niin huomio on taattu.

Ja jos ei meinaa onnistua vaan käsi alkaa tuuppimaan takamusta, alkaa takamus tanssia ruudun edessä. Olenkin joutunut nöyrtymään ja päätynyt siihen, että jos et pääse eroon, anna pikkurilli ja pidä peukkuja että se ottaminen jää siihen yhteen sormee.

Mambon kanssa myös kävin pitkän taistelun asiasta "minua ei häiritä, kun olen koneella". Mutta aina kävi niin että syliini oli ilmestynyt jossain vaiheessa harmaa huriseva kasa. Ja siis ihan oikeasti, se teki sen niin vaivihkaan, että en oikeasti edes tajunnut miten se oli siihen taas ilmestynyt! Tajusin vaan että käteni alla on jotain lämmintä ja käteni tekee konemaisesti liikettä sen turkilla. Ja tuo harmaa kasa hymyili vienosti, siten kuten Mambo vaan osaa. Se tietää olevansa taitava, mutta yllättää aina itsensäkin kyvyillään ;-).

1 kommentti:

Vulpes kirjoitti...

Iso hiirimatto tulisi tarpeen täälläkin. Mikä siinä onkin, että se takapuoli on pakko lykätä juuri siihen hiirimatolle?
Varsinkin kun kyseessä on tuo Kisu, jonka takamus ei ole mistään pienimmästä päästä, niin siinä saa sitten vähän miettiä että mitenkäs tästä hommasta nyt selvitään ja päästään sopuun. :) Ja jos saatkin häädettyä häiritsijän pois matolta, huomaat seuraavaksi toisen löhöävän näppäimistön päällä. :)