tiistai 25. syyskuuta 2007

Kotiinpaluu

Lähdin Norjaan viime keskiviikkona viemään Pilvikissaa "kollilaan".
Päivä alkoi hirmuisella häsellyksellä kun aamulla sain kuulla että vihdoin on yöllä alkanut neiti kutsumaan uljaita uroksia. Suunnitelmissa oli ottaa auton nenu Pilvin sijoituskodin kanssa kohti Norjaa heti kun hetki lyö, ja kiireellä varasin keskiviikko aamuna iltalaivalta paikkaa.

Salsa, Mambo ja Toscha tiesivät heti mistä on kyse. Mambo raahautui tutulle murjotuspaikalle vaatehuoneeseen, Salsa seurasi minua varjon lailla ja Toscha kävi vähän väliä tarkistamassa missä vaiheessa mennään. Kasseja viskottiin, vaatteita lenteli ja palerikasoja putoili lattialle, kun minä kuumeisesti pyrin jotain saamaan kasaan.
Kokopäivän pyrin välttelemään surullisen syyllistäviä katseita lattian rajasta *miten niiden täytyykin vaistota kaikki etukäteen*. Tosi pahaa teki kun en meinannut kiirussa edes pientä silitystä ehtiä antamaan :,-(.

Tänään sitten palasin kullanmurujen luokse ja riemu on ollut rajaton.
Salsa ja Toscha olivat vastassa odottamassa, ja Mambo hieman kauempana katseli "otanko lämpimästi vastaan, vai näytänkö surkeaa naamaa".
Mutta kyllä odotus oli ollut näemmä niin iso, että eihän herkkis pystynyt kauan naama suru-lukemilla olemaan. Tai se tiesi että ei sen tarvinnut syyllisyystaakkaani lisätä, kävelinhän jo kumarassa.
Kaikki kolme seurasivat minua ensimmäiset 2h, Toschakin koko ajan kuikuili eteisen oven takaa hymmyillen "se on tullut kotiin, se on tullut kotiin...".
Mambon piti päästä Toschan kampailusession jälkeen syliin kurisemaan ja Salsa odotti jalkojen luon omaa vuoroaan. Nyt sekin on saanut oman syliterapiansa ja vatsat tyytyväisinä kaikki ovat suunnanneet tarkkailuasemiinsa. Pienikin liikahdus saa ne havahtumaan ja heittämään "et kai sää ny vaa lähre!" -ilmeen.

Pankkiautomaatilla pitää vielä käydä ja jotain herkkupaistia vaaveille ostamassa, mutta sitten olen heidän koko päivän ja illan ja yön.
Nyt pitää mennä pussaamaan niitä vielä vähän ja sitten pikakiiturin lailla asioille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tais olla aika hyvät panot :DD:PP
täällä on kans aika hyvä asuntolalife ja mä saan komennella noita poikia..:DD hähää

Kuu-Katjaana kirjoitti...

Hyi sinua, he eivät p****kelleet, vaan harrastivat kuumaa kisuseksiä piiiitkällä esileikillä :D.