maanantai 19. toukokuuta 2008

Salsan päivä

Päätinpä tulla puikkoihin kun tuo Mami on niin laiska ollut viime aikoina. Kerrotaanpa minun päivästäni, eli Minä olen Salsa. Kaunis kun aurinko ja kuu yhtä aikaa ja kuin perhosen lento, kuin pilvetön taivas, kuin....miten niin itserakas?
No joo, ehkä minulle on suotu hieman kauhalla tuota kauneutta, mitä minä pieni kissa rukka sille voin. Joskus vaan niin käy että syntyy kerran vuosituhannessa yksi maailman napa jota kaikki palvovat!!!

Ai niin siitä minun päivästäni piti tulla kertomaan, kun tuo ihmisen kuvatus keskittyy vaan tuon rääpäleen tekemisen kirjoitteluun. On se vähän kumma juttu, että kun minun bloginihan tämä on ja siis minähän olen se tähti!Oletteko huomanneet taivaita hipoavat suorat ylväät korvani, entä hienot kuviot jaloissani, niitä ei joka tytöllä olekaan. Chili toki yrittää tässäkin matkia minua, mutta minä olin ensimmäinen!


Sunnuntai 8.00
Kun mami alkaa liikahtelemaan sängyssä on minun aikani tullut varovasti hiipiä hänen eteensä ja parkkeerata pylly kaulalle. Olen kuullut että kissan turkin silittely rauhoittaa ihmisiä ja haluan mami päivän alkavan mitä ihananimmin. Joten siis yhteinen hetkemme joka on kummallekin kullan arvoista on alkanut. Kauan en nykyään saa siitä nauttia, kun se vekara tulee häiritsemään ja minun arvovaltani ei sitä kestä.

AAMU
8.30 RUAKAA! Olen siirtynyt väsytystaisteluun ja tuijotan herkeämättä ihmistäni sängyn alapuolelta. Hypnotisoin sen nousemaan, kävelemään keittiöön ja antamaan minulle herkkuja.

8.35 Se onnistui! Juoksen keittiöön mami kintereilläni. Mutta ensin käydään matkalla laittamassa konepäälle.


8.36 Hyppään jääkaapin päälle ja näytän raksupurkkia *täällä-täällä!*.

8.40 Se laittoi tarjottimelle jotain pöperöä, ja pahimmassa tapauksessa siinä on jotain klönttejä (lihaa) joukossa! Olen sinnikäs jatkan raksu purkin osoittamista, en hievahda täältä.

8.41 Minut nostettiin lattialle, muka on ihan hyvää ruokaa. Haista sitä kaukaa, EI ole hyvää...kipitän jääkaapin päälle ja osoitan raksupurkkia *täällä-täällä!*

8.42 mami nostaa haisevan ruokakipan eteeni jääkaapin päälle. Haistelen sitä, jos nyt sitten maistaisin yhden suupalan.

8.43 Olen syön jo vaikka kuinka, RAKSUJA!
edit*todellisuudessa ruokakipan tavara on siirretty takareunalle, varmaan sillä yritetään osoittaa että nyt kippaan mahtuu raksuja ;)

8.44
Aah ihanaa, raksuja...mutta aivan liian vähän ja sekoitettu tuohon haisemaan mönjään! No jos nyt sitten vähän närppisi, peittää ainakin tuo raksujen huumaava tuoksu tuon pahan hajun allensa, mitä lie viikon vanhaa possua siinä killii haisemassa.
edit*lautaselle sekoitettu 6 raksua

8.45--> PÄIVÄLEVOT AAMUAURINGOSSA

13.16 Kamala nälkä, en saanut aamulla ruokaa!
Jos sitten hieman hauskuuttaisi tuota mamia, kyllä se varmaan pian tajuaa että on unohtanut kunnolla ruokkia minut aamulla. Eli näytän sille kuinka kaunis olen, pian se haluaa ottaa minut syliin.


Ai ei vai, seuraava ase kehiin. Eli tassut olkapäälle ja puskemisia otsalle ja päähän. Pian se ottaa syliin! Ai ei vai! Hmmm....seuraava ase kehiin *kjäh kjäh* Hampaat hiusten juureen ja ravistus, se tehoaa aina! Ja pian minä olen päätynyt palvottavaksi ja minut hukutetaan pusuihin ja rapsutuksiin.

14.00 Sitten tulee se ipana ja yrittää syödä minut, se aloittaa hännästä...sekään ei ole varmaan aamulla saanut ruokaa!!! Nyt palaa pinna!
Otan jalat alleni huutaen ja loukkaantuneena siirryn lattialle...p.s. minulla on edelleen nälkä...ipana seuraa mukana, nyt minä sille näytän! *Kolinaa ja mattojen ruttantumista, sekä muutama sihinä ja suhina*.


Tällä tavalla lähti siis päiväni käyntiin. Yhden lepohetken vielä otin ja sitten kolmelta tuli taas sitä pöperöä ja samalla kaavalla edettiin ruokailu. Mami taisi jonkun pienen leikkihetkenkin meille pitää, mutta en minä siitä perustanut ja katselin vierestä kun Mambo ja ipana kiistelivät kumman vuoro on saada se huiska.
Ruuan jälkeen menen yleensä kauneusunilleni ja herään siinä seitsemän aikaan virkeänä, sekä tietenkin kauniina iltaan. Touhumme jotain hieman yhdessä mamin kanssa, kunnes ipana taas tulee ja yrittää syödä minua aloittaen hännästäni...se ei ole taaskaan saanut ruokaa, EIKÖ TÄSSÄ TALOSSA TARJOILU TODELLAKAAN PELAA!
ILTA
Käyn aina unieni välissä rauhoittelemassa mamia, se tarvitsee sellaisen pienen hetken välillä, meinaan aivan liikaa on kiinni nykyään tuossa koneessa. Jopa rauhoitushetken aikana se yrittää välillä toisella kädellä jotain kirjoittaa ja valittaa että ei saa isoja kirjaimia tehtyä. Tarvitsee kuulemma molemmat kädet, siis minä tarvitsen molemmat kädet...se ei sitä oikein ymmärrä.

17.00 Ja sitten taas päiväunille, kaunis kissa tarvitsee paljon unta. Iltauneni otan aina patterilla olohuoneessa. Tai otin ennen, kunnes tuo mami päätti lopettaa TVn katselun ja patterikin kylmeni...kuulemma tulee kevät ja ilmat lämpenevät. Ai jaa, mulla ainakin on edelleen kylmä, eli saisko sitä LÄMPÖÄ!

22.30 Tulkaa jo nukkumaan!
22.45 Tulkaa jo nukkumaan!!
23.00 joko?!
23.30 joko nyt!
00.00 VIHDOIN! Aina illalla ennen nukkumaan menoa meillä on kivaa. Me saadaan raksuja ja kaikkia herkkuja joita mamilla on yöpöydän laatikossa. Minä käyn monta kertaa ennen nukkumaan menoa näyttämässä mamille missä ne namit ovat, ja nätisti siis seison kaapin edessä.
Ennen nukuin mamin jalkojen taipeessa, haluaisin edelleen, mutta tuo ipana vei siitä hauskuuden ja nyt pidän nukkumapaikkani salassa. Välillä nukun sängyn vieressä olevassa tuolissa ja välillä hetken mamin vieressä, mutta minulla on siis myös yöllä se oma salainen nukkumapaikka jota en kerro kenellekkään.

Ei kommentteja: