keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Ikkunat verkotettu

Pienen onnettomuuden seurauksena, sain vihdoin aikaiseksi verkottaa ikkunat.
Eli muutama päivä sitten Salsa päätti mahdutta itsensä rautalangalla kiinnitetyn ikkunan raosta kattopellille. Seurauksena julmetinmoinen räpiköinti todella jyrkästi kaltevalla pellillä, ja meikäläisen hyökkäys kiinni häntää. Eli hännän varassa roikkui neiti, kunnes sain sen takaisin sisälle. Mikä sinänsä ei ollut helppoa, koska aukko oli tosi pieni ja takaisin päin siitä ei enää mahtunut. Piti siis repiä käsin rautalanka poikki, onneksi oli aika hepposta rautalankaa.

Siinä sitten suljettiin ikkunat heti ja otettiin mamin puuhapakki esiin. Ei työkalupakki, rimat sekä verkko ja sitten istuttiin Chilin kanssa yhteispuuhin olohuoneen lattialle miettimään mistä aloitetaan. Salsa oli tässä vaiheessa nuolemassa ylpeydenrippeisiinsä eloa takanurkassa ja pojat ottivat unta palloon makkarissa.


Sahaaminen oi kivaa, mittailu oli kivaa, pora on kiva ja työkalupakkikin! Tätä mieltä siis oli Chili joka avuliaasti laittoi tassunsa jokaisen työvaiheeseen.

Tässä pieni "läpileikkaus seulasta:


Eli kantti x kantti rimaa joka ruuvattiin aluksi ikkuna-aukon kokoiseksi kehikoksi. Siihen sitten niittipyssyllä kiinnitettiin verkko. Verkon päälle ohutta rimaa, eli se verkko jäi käytännössä kahden riman väliin. Tämä päällimmäinen rima ruuvattiin kiinni pohjaseulaan, siten että meni ristiin pohjakulmien kanssa, kuten kuvasta näkyy.

Nyt sitten saavat kissat tyytyväisenä haistella ulkoilmaa ja ottaa turkkiinsa aurinkoa, valmistaakseen D -vitamiinia, jota ei pienestä tuuletusraosta tule. Seuraava projekti onkin sitten parvekkeen verkotus, mutta siitä sitten loppukuusta varmaan enemmin.

Ei kommentteja: