tiistai 22. tammikuuta 2008

Ikkunakissat


Nyt on vihdoin vierashuoneessa kissoille ikkunalauta asennettuna. Lauta on 40cm levyistä liimapuulevyä jonka maalasin vaaleaksi. Tummaksi sen olisin halunnut mutta ainut valmiiksi varastossa ollut tumma maali, oli perinnemaali jota käytin synnytyspesän maalaamisessa ja se tervan haju kestää haihtua viikkoja. Ja koska olen "nyt-heti" -ihmisiä, odottelu ei kuulu asiaan. Vaalea maali oli vuodelta "papu", ja kuivunut rakeiseksi mössöksi. Mutta olin päättänyt että nyt minä maalaan nuo levyt sillä, niin ei kun vettä kehiin ja keittiökaapista sähkövatkain käteen :).
Sillä sain koostumuksen kelvolliseksi ja pääsin maalaamaan.

...kyläilijöille tiedoksi: Olen herkkänahkainen, tiedän että se on vinossa. Ei tarvitse siitä mainita erikseen vierailulla >:D.
...lisätiedoitus: Joo, se väli olisi pitänyt mitata kahteen kertaan että ei tarvitse mitään pikku palojna käyttää...tiedän...siis sitäkään ei tarvitse mainita *mutinaa*.

ostoslista: vatupassi!


Kuva on lavastettu, ei nuo kattimukset ole sitä vielä hyväksyneet...raksuilla ne sinne yllytin ja Toschan nostin ylös...kyllä ne vielä joskus sinne itsenäisesti menee!

Ei kommentteja: