perjantai 28. joulukuuta 2007

Me muutetaan

Mambo:
"Apua, meidän koti täyttyy pahvilaatikko torneista!...jopa meidän oma laatikkomaja on osana sitä tornia *mutinaa, se oli meidän oma!*. Huonekalut ovat pois paikaltaan, mustia säkkejä on ympäri entisiä leikkiratoja...voisiko joku kertoa mitä on tapahtumassa?! Onhan tuo ennenkin suursiivouksen tehnyt, mutta tämä on jo liikaa!"

Salsa:
"Mikä leikki tää on, ai mulle torneja kiivettäväksi, tää on kivaa...miksi me ei tehdä tätä joka päivä ? Annas kun mää autan sua nostamaan sen säkin, kato hei täällä olis vielä paikka muutamalle laatikolle, kato-kato-kato, täällä!!!"

Toscha:
"Krooh-pyyh ja ruokaa.
Ai jaa, sää sisustat annas ku mää meen pois tieltä ensin. Ei m itään hätää, onhan mulla tää oma paikka...MITÄÄÄÄÄ, säää siirrät sen illalla!!!...mitä, mitä!?"Eli meillä on pakattu ja pussitettu, ja nyt elämme pahvilaatikkomeressä.
Huomenna tulee iso punainen auto ja syö asunnon tyhjäksi. Eli muutamme kimpsuinemme ja kampsuinemme pois Turun keskustan tuntumasta, ihan naapurikuntaan Raisioon asti. Siltä löytyi kiva "pieni" koti keltaisen omakotitalon uumenista.
Tuntuu kuin landelle menis, ei siellä ole edes kerrostaloja...
Mutta Toscha saa vihdoin kaipaamansa ulkoilumaastoa pihapiiristä, ja Salsa ja Mambo juoksutilaa lisää...Ja mahdollisesti kaverin tulevana vuonna *haaveilee*.

Olen siis n.80% sähköpostipimennossa seuraavat n.3viikkoa kunnes yhteys luodaan, mutta puhelin toimii.

Palailen kuulumisien ääreen tammikuun lopulla!


TAPAHTUMARIKASTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!


Ei kommentteja: