tiistai 13. lokakuuta 2009

Chilin elämän seuraava vaihe

Siitä on nyt 4 vuorokautta, kun Chili kiikutettiin eläinlääkärille. Matka oli kuulemma mennyt oikein hyvin, vaikka allekirjoittanut panikoi toisessa kaupungissa koko päivän kestäneessä tiimipalaverissa hiki otsalla. Onneksi sieltä suoraan pääsinkin sitten hakemaan pikkuisen kotiin.
Chili on nyt siis steriloitu ja meille ei tule syntymään pikku Chilipippureita.

Neidille olinkin koonnut valmiiksi ison häkin, jotta se saa siinä aluksi rauhassa nukkua rauhoitetta pois ennen kuin päättää könytä itsensä kiipeilypuuhun.


Oli hän aika reppana
Kauluri ei ollut kiva, joten se vaihtui heti sukkapukuunEka ilta meni nukkuessa, mutta sitten jo seuraavana päivänä oli vauhti entisensä
Viidakko-look
Jotenkin tuntui, tuo olalle tuleva sukkapukukin voisi olla lyhempi ja päädyin lopulta potkuhousumalliin:Haava on kovin pieni, mutta selvästi pitkävaikutteisen kipulääkkeen vaikutuksen jälkeen on vauhti hiljentynyt, eli neiti on varmaan hieman pipi. Täällä on siis nukuttu paljon ja viihdytty 24h sylissä.

1 kommentti:

Viivi kirjoitti...

Hei, sulla on pienempi haava kuin mulla - olikos mulla jotenkin isommat värkit??? Mä sain muuten kipulääkettä vielä kaksi kertaa kotonakin ja ilman sitä olis voinut olla aika pipi olo. Toi potkupuku on hieno, mun mami ei osannut tehdä muuta kuin sellaisen version, joka aiheutti nelijalkahalvauksen ja niin taas siirryttiin kauluriin... Pikaista paranemista ja ota iisisti - juupajuu...

t. viivi-täti