keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Chili kaipaa villaista

Niinpä siinä sitten kävi, että meidän nuorin neiti löysi mamin lankakätkön muutama viikko sitten. Minä siis hölöttelen puhelimessa ja sivusilmällä näen että Chili kantaa jotain vihertävää kerää, en siinä sitä sen enempää miettinyt vaan jatkoin puhelua (tyyliin female-marathoni). Sitten jossain vaiheessa naureskelen siinä, että hauska kissajono seuraa Chiliä, joka ylpeenä juoksee tämä "joku vihertävä" suussa....siis mitä täällä tapahtuu?
No lasken luuri ja katsahdan lattiaa, ei voi olla totta!
Vihreä lankakerä lojuu ympäri kämppää purattuna. Siis tämä neiti oli juossut asuntoa edestakas, ympäri sohvan, keittiön tuolien, sängyn, kaappien ja aina välillä lanka oli johonkin jäänyt jumiin ja se oli purtu poikki ja retkeä jatkettu uudelleen. Siis ihan oikeesti koko asunto risteili vihreää lankaa.

Niin huvittavaa kuin se oli, niin tuo vaarallinen lankanapostelu leikki sai tylyn lopun kun mami tiukensi solmua lankakätkössä.

...meni viikko.

...sinne murtauduttiin!
Huomio, neiti on saanut yhden lankakerän siteen kaulansa ympäri kauniisti, eikä edes saman langan eli siellä on hieman kaapissa tongittu..Ja sitten mami pintele, tulee ja anastaa lelun!
Tässä vielä todistusaineisto liikkuvan kuvan merkeissä


Kuluu muutama päivä...

Älykäs neiti tonkii kaappia ja kuinka ollakkaan, täällä on tiivis lankakerä! Ihan samaa lankaa, sen tunnistaa jo hajusta! Eli neiti on käynyt sukkalaatikossa ja ottanut uuttuuttaan kimaltelevat villasukkani käyttöön ilman lupaa.Koska on kyse Chilistä, tarina ei tähän lopu eli aika jääräpainen kissa on kyseessä...onkohan sukuvika?
Eli taas kuluu muutama päivä, istun tenttikirjojen äärellä ja syvennyn Evoluutiobiologiaan intensiivisesti...kunnes *auts*

Tää on mun lelu, mitä sä olet sen tunkenut väkivalloin rankasi kannattimeen!!!
Kissa siis hyökkäsi ennalta arvaamatta takavasemmalta suoraan kiinni ja puri ihan penteleesti ja pyrki riistämään sukan jalasta.

Kova kamppailu oli käynnissä

Ja täytyy myöntää...hävisinSitten Chili otti jalat allensa ja lähti uuden lelun kanssa hurjaan leikkiin
Ajattelin siinä sitten, että antaa pehmentää villaa...hyvää siitä tuleeMutta kun tuli aika vetäistä palelevan jalan suojaksi jotain, löysin vaan nukkuvan Chilin ja sukka oli tiessään. Sitä etsin kaapien alta, peiton sisältä ja joka nurkasta, mutta ei.

Seuraavana päivänä Chili sitten palajasti kätkönsä ihan vahingossa, eli se vietti pitkiä toveja Catmaxin rungon sisällä, joka ei ole meillä ollut niin suosittu paikka. Syyhän selvisi pienellä vilkaisulla...

6 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Hihii - ihana! Ja kyllä, sukuvikaa sekä sinnikkyys että sukkahimo. Viime viikonloppuna meillä oli lapsenvahtina anoppi miehensä kanssa ja yksi kappale heidän sukkia on edelleen kateissa. Tarviikin käydä kurkkimassa kaikki pesien kolotkin. Myös yhdet minun kesähousut oli napattu "turvaan" sängyn päältä ennen niiden laukkuun pakkaamista ja tovin niitä matkalla ollessani etsin matkalaukusta. No, Säde oli kaukaa viisas ja vähensi kantokuormaa, kun ei niitä kesähousuja olis kuitenkaan tarvittu!

Geri kirjoitti...

Kyllä, sinnikkyys on sukuvika. Meidän suvussa luovuteta helpolla :-)!

Geri kirjoitti...

Siis ei luovuteta helpolla ;-)!

Vulpes kirjoitti...

Eikä, ihan huippu! :D
Kyllä Chili näköjään keinot keksii jos on päättänyt jotain haluavansa. :)

Kuu-Katjaana kirjoitti...

Juu, kovapäinen kakara tuo tytsy :).

Villikissa kirjoitti...

Kyllä sain makeat naurut tuosta videosta.Mainio kissa>^^<