sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

Kettutyttö loukkaa tassunsa

Iltahöpellys menossa.

Ensin hieman heitetään keppiä, sitten hiirtä ja yritetään yllyttää Mambo ja Toscha yhteisleikkiin. Salsa istuskelee hyllyn päällä katsellen tapahtumaa, kun pahaa-aavistamaton palvelija päättää tuoda huiskan hyllynreunalle yllykkeeksi.
Siinä sitten kettukissa Salsa villiintyy ja juoksee lautaa edes takas huiskan perässä. Mikään ei riitä, mutta palvelija väsyy ja päättää istahtaa lattialle. Kettukissa katsoo silmiin säälittävästi "vielä, mulla riittäis vielä energia!" Palvelija ottaa käteensä vaahtopallon ja heittelee sitä hyllyn yläpuolelle seinään, josta Kettukissa paiskaa sen varmoin ottein takaisin.
Sitten pahaa aavistamatta, taas melkein puskaan takaa palvelija ottaa esille kamera, KAMERAN!!! Salsa kun ei ole mikään kameroiden ystävä.
Palvelija heittää taas pallon ja kettukissa tekee voltin, pyrkimyksenä iskeä pallo heittäjän päähän kostoksi kuvakoneen esiin kaivuusta. Mutta kun abyllä on höpellys päälle se osaa olla aika arvaamaton liikkeissään, jopa itselleen.
Kun se hyppää ilmaan, ei siinä ponkaistessa vielä tiedä mihin päätyy. Sen höpöhypyn perusideahan on siinä yllätystekijässä, eli ilmassa vasta herää kysymys "mihin suuntaan?".

No siinä sitten Salsa päättä tehdä jonkun ihme kiepautuksen pallon perään, tai mitä-lie kävi mielessä. Ja palvelija päätti laskea kameran kädestään, kun ei tainnut palloleikki enää kiinnostaa. Silmäkulmasta palvelija kameraa laskiessaan huomaa, että nyt ei hyppy lennä toivotulla tavalla, mutta koska kaikki käy niin nopeasti, mitään ei ole enää tehtävissä *muks*.

Kettukissa Salsa tekee ohi hypyn ja kiipeilypuun tason kautta putoaa oudossa kulmassa maahan. Nopealla reagoinnilla se yrittää vielä taistella vääjäämätöntä lopputulosta vastaan,yrittäen viime sekunnilla tarrautua tasolle, onnistumatta kuitenkaan pysäyttämään putoamistaan.

Palvelija on kauhuissaan, kissa katsoo sitä syyttävästi. Se nostaa tassuaan....APUA sillä on jalka varmaan murtunut (samassa sadasosa sekunnissa kävi nopeasti mielessä...onneksi mulla on vakuutus :D)! Hengitystä pidätellen konttaan helliä puhuen hämmentyneen kissan luokse, se laskee tassunsa ja lähtee pois. HU, ainakin se varaa sille hyvin painoa.
Mutta se on selvästi harmistunut ja tassun sattuu. Ja tietenkin niin tyypilliseen kissojen tapaan ensimmäisenä heittelee syyttäviä katseita palvelijaansa kohtaan. Eihän KISSA, maailman notkein, kaunein ja ketterin voi pudota ilman että siihen on joku syypää olemassa! Tai sitten se vaan oli niin häpeissään eikö halunnut mitään ylimääräistä huomiota mokalleen.

Loppujen lopuksi pääsin sitten tarkastamaan tassun tilanteen ja yksi kynsihän se oli sitten haljennut keskeltä hermoa. Kovin sitä ei enää varmaan edes satu, koska Salsa ei sitä nuole yhtään. Mutta kylläpä säikähdettiin molemmat.

Tässä vielä videopätkä oudosta lennonalusta:


1 kommentti:

Karvalapset kirjoitti...

Voi toista :( Hellät ja parantavat pipi-puhallukset Salsulille.