lauantai 19. syyskuuta 2009

25 asiaa minusta: Mambo


1. Olen vastustamaton. Vienolla äänelläni vedän ihmisiä puolelleni kuin hunaja mehiläistä.

2. Hajurako on pidettävä. En siis saavu estradille, kuin harvoina valittuina hetkinä jos vieraita on läsnä. Ihmiset luulevat että olen arka, mutta se on vain puoli totuus. Olen semi arka, mutta samalla toinen puoliskoni minusta on hyvin rohkea ja rakastaa esiintymistä.

3. Olen kova poika leikkimään! Ja joskus kuulemma hieman liian aktiivinen haastamaan Salsan takaa-ajoon. Mutta se on niin kivaa, kun se tyttö saa jalat alleen. Se on kyllä nopea ja upea juostessaan!

4. Joskus yllätän kyläilijät ja kipitän piilostani puskemaan, kurnuttamaan ja kellimään heidän jalkojensa juureen. He häkeltyvät tästä huomionosoituksesta täysin ja eivät voi vastustaa. Lopputulos on että minä saan vuosisadan maharapsutukset sekä hyvällä onnella jopa leikkituokion.

5. Mietin usein, että jospa joku firma palkkaisi minut kissojen petitestaajaksi?
P.S. Tämä on samalla hakemukseni, kaikki kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä!
...ai ei vai..

6. Vietin ensimmäiset 2 viikkoa ennen mamille muuttoa pienessä kuution kokoisessa häkissä. Ne oli elämäni tylsimmät viikot. Ei ole oikein sulkea pikkuisia kissoja kalterien taakse *NIH*.
mensacat-Morrikselle: kuutio

7. Hurisen ihmiseni korvaan hymnejä aamuisin, päivällä ja iltaisin. Näin hän pysyy virkeänä ja iloisena mielenlaadultaan.

8. Olen noutaja kissa. Sinä heität ja minä palautan huiskan sekä narut.


9. Mielestäni tiskaaminen on on ihan turhaa hommaa. Olen yrittänyt jo 8 vuotta kertoa tämän tuolle ihmiselle, mutta ei sille mene jakeluun. Kyllä minä vielä joskus onnistun selkokielellä saamaan informaation hänelle perille, kun vaan systemaattisesti jatkan puheharjoituksiani tiskauksen aikana.

10. Käyn mielelläni puskapisuilla ja kaivan hurjia susikuoppia pihalla.

11. En muuten oikein ymmärrä mitä siinä on outoa että pissii pylly pystyssä. Minähän olen pehmeän kuoreni alla kuitenkin ÄIJÄ!

12. Jos ammattini ei tulevaisuudessa ole petitestaaja, ryhdyn kampaajaksi. Harjoitan tätä ammattia jo yön pimeinä tunteina (just call me "Mambo the night shifter"). Näin mamin ei tarvitsisi aamuisin uhrata aikaa päähänsä, vaan voisi rapustella masuani, mutta ei se koskaan ole tyytyväinen. Harjoittelu jatkukoon, joskus minä vielä onnistun löytämään sille sen oman tyylin!

13. Tulen joka ilta toivottamaan hyvää yötä. Istun mamin sängyn kulmalla hetken ja katson nätisti. Silloin minuun ei saa koskea, ei siis silityksiä kiitos, tai kuuluu surkeaa *vali-vali-vali*...mutta kun menee "tuijotus-nukutus" keskittyminen ihan täysin, jos häiritään.

14. Minä rakastan ruokaa, mutta minulla on kuulemma outo suhtautuminen ruokinta-aikoihin. Tietäisitte vaan kuinka paljon vaatii itsekuria pysyä piilossa, jos huudetaan syömään! Mutta kun pitää leikittää tuota ihmismamia, muuten se vielä tylsistyy.

15. Osaan hymyillä!16. ...olla hauska17. ...olla hurjistunut, eteenkin jos joku on mennyt pedilleni
18. ...ja leikkiä viatonta
21. Tykkään nukkua vaatekaapissa/huoneessa.


22. ...ja osallistun myös näiden tilojen viikkosiivoukseen23. Siivouksesta puheenollen, se ihme laite joka imee sisäänsä asuntomme, ei ole kaverini. Kaikki ne kivat pikku koirat sängyn alla, voi sitä massamurhaa! Minä pysyn mieluummin kaapissa, kun se on kylässä (onneksi se asuu ulkoeteisessä ja käy kylässä vain kerran viikossa).

24. Astmapiippuni on kiva ja juoksen mielelläni leikkipaikalleni kun sitä heilutetaan! Aloitan vimmatun lelulaatikon raapimisen merkiksi siitä, että olen valmis vastaanottamaan taikanaamarini. JA SITTEN LEIKITÄÄN, JOOHAN!!!

25. Nyt pitää lopettaa kirjoittaminen, Salsa tulee ja uskoisin että se on taas valmis pieneen spurttiin. Nähdään!

1 kommentti:

Karvalapset kirjoitti...

Mambo, olet inana!!! <3