perjantai 2. lokakuuta 2009

25 asiaa minusta. Chili


1. Olen meidän poppoon nuorin.

2. Ympäristö pitää minua hieman sählänä, mutta mielestäni kaikki liikkeeni ovat hyvin koordinoituja. Minä vaan koordinoin niitä uudelleen kesken toiminnon, ja siksi ulkoinen liike habitukseni voi joskus näyttää hieman koordinoimattomalta. Mami on tässä nyt kyllä paraskin puhuja *NIH*.

3. Minusta on paljon tällaisia valokuvia
4. Emoni on on taitava Tripod-kissa ja minulla on kuulemma paljon samoja ilmeitä hänen kanssaan, vaikka olemme kyllä hyvin erin näköisiä nyt, kun olen kasvanut hurjan isoksi.

5. Olen moni-ilmeinen kissa


6. Vaikka olen aktiivinen ja aina läsnä, olen hyvin pehmeä, joustava sekä mukautuva yksilö.

7. Rakastan Salsaa ja esitän hänelle usein hauskaa leikkiäni "katso olen mäyräkoira - voisitko tehdä jotain?". Salsa ei tykkää tästä leikistä ja Mambokin alkaa valittaa kun kurnutan sille leikin musiikillista osuutta.

8. Tykkään kaikista ja kaikki tykkää minusta, kun olen vaan niin suloinen ja viattoman näköinen.

9. Olen mestari hiekkalaatikon tyhjennyksessä! Monesti olen yrittänyt kertoa mamille, että olisi hiekkojen vaihdon aika, kaapimalla litroittain hiekkoja lattialle...mitä on jättänyt kannen auki....

10. Broilerin- ja possusydän, kieli, kana, katkarapu, kurkku, minttunamit, heppa, possu, kala...tässä tulee nälkä! Eli tykkään ruuasta, ja eteenkin kun se on muiden kipoissa.

11. Salsa on rohkea, ihan idolini. Se uskaltaa syödä siitä kipasta joka ruiskii vettä, kun sen lähelle menee. Minä katselen vaan kaukaa, ja joskus hyökkäyksen omaisesti uskaltaudun siitä nappaamaan sinne unohtuneen kanansuikaleen. Mambolla on muuten myös tällainen kuppi, onneksi minun kuppini on turvallinen, siinä on vaan se vika, että sen pohjalla on kai reikä?!!

12. Olen sydämeltäni seikkailija, kuten mamikin. Olemme kuulemma hyvin samanlaisia luonteeltamme muutenkin.
13. Tiedän miten kaverit saa anomaan armoa! Puraiset niitä kevyesti takareidestä ja ne tekevät mitä haluat...tai ainakin saat ne pois ihmisäippäsi tai -issukkisi luota häärimästä. Tätä voi myös käyttää jos nami menee väärään suuhun, eli "liikettä niveliin namivaras, nää on mun!".

14. Puraisusta puheenollen, minulla on kuulemma huonoja tapoja sen suhteen muutenkin. Mutta kun se toimii! Eli jos haluat palauttaa ihmisen sormet näppäimistöstä takaisin turkillesi, pitää omatoimisena kissana siirtää ne näppäimiltä tai hiirenkimpusta itsenäisesti syrjään. Siitä ne sitten palautuu tehtäväkentälleen hyvin nopeasti eli turkkini ihailuun ja leukani linjan tarkasteluun.

15. Kisailen usein mamin huomiosta Salsan kanssa. Olemme kuulemma aika tasaisessa tilanteessa silti asian suhteen. Välillä kyllä harmittaa, kun se on muka sen vuoro nukkua mamin polvitaipeessa. Sama toistuu aamulla, eli kisa siitä kumpi ehtii havaita sen heräämisen ensimmäiseksi ja saa ne aamun ekat rapsutukset.

16. Kun olin ihan pieni, minulla oli paljon pikkuisia leikkikavereita. Nyt ne ovat muuttaneet jonnekin muualle ja vähän harmittaa
17. Rakastan leikkimistä! Minun lempileluni on huiska josta on kaikki höyhenet jo kadonneet. Nyt on vaan hieman harmi, että jopa ne katkenneiden höyhenten nysät alkaa olla niin lyhyitä, että en meinaan hampaillani saada niistä otetta. Eli kuulun myös noutajiin, noudan kunnes väsyn ja sitten piilotan huiskan seuraavaa kertaa odottelemaan.

18. Olen sinnikäs sissi. Jos ei heti ekasta kerrasta ymmärretä että olisi leikkituokion aika, alan pudottelemaan huiskaa suustani lattialle *kops*, *kops*, kops*. Sitten otan mukaan äänitehosteet *mäy*, *mäy*, *mäy*. Jos ei vieläkään tule mitään vastakaikua, alan läpsimään selkään mamia ja se viimeistään tehoaa, koska olen vaan niin sinnikkään suloinen silloin.


19. Minulle kuulemma aina sattuu ja tapahtuu...


20. Tästä tulikin mieleen, että lanka on jotain jota en voi vastustaa. Oih, ihana villakerä! Sillä voisin paketoida koko kodin...ja olenkin niin muutaman kerran tehnyt.

21. Olen myös muutenkin taiteellinen persoona!22. En oikein ymmärrä tuota Salsan lämmönhakuisuutta aina. Toki minäkin joskus köllin auringossa, mutta että patterin päällä, sehän on kuuma!

23. Olen tainnut jo kertoa Salsasta? No, siis se on mun kamu (Salsan huom. no en ooo!!!), ja se niin kuin tykkää musta. Se opettaa minulle aina kaikkia kivoja temppuja joita minä teen perässä kirjaimellisesti.

24. Minua ei viedä enää ulos, olen muka liian tiukkis sen jälkeen aina ja koulutan noita muita. Ei se mitään, minustakin on hieman stressaavaa, kun aina ulkoilun jälkeen meille livahtaa sisälle vieraita kissoja pihalta.

25. Kato Salsa heräsi! Odooooota mä tuun, mitä tehdään?

2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Jotenkin tuntuu, että lähes kaikki näistä 25 asiaa minusta -kohdista sopisi myös tuohon meidän "elohiireen".... Oot sä kyllä mainio tyyppi Chili!

Ritva kirjoitti...

Joo, jotenkin kävi mielessä, että kenenkäs blogi tämä olikaan ja kuvaus oli Säteestä, eikun hetkinen siis Chilistä :-) Olet mainio!